home

Servicii pentru Securizare Website si Protectie impotriva vulnerabilitatilor

 

Aplicatie in Cloud

 
Aplicatia noastra este in cloud, nu necesita instalare pe serverul Dvs.
Scanam zilnic site-ul Dvs pentru detectarea din timp a  unor posibile vulnerabilitati de securitate, care ar permite Hacker-ilor sa insereze malware, sau sa va compromita site-ul, bazele de date, informatiile clientilor, etc.

Verificam zilnic, si va informam pe email imediat daca detectam probleme:

– OWASP Top 10 Vulnerabiliatti
– Aproximativ 40.000 de vulnerabilitati si erori software cunoscute
– Scanare zilnica pentru detectare Malware pe site
– Verificare zilnica daca site-ul este in Blacklist (Blacklist Monitoring)
– Uptime Monitoring (verificam permanent si raportam daca serverul Dvs este picat, sau serviciile web intrerupte)

protectie site skyranking

 

Este mai ieftin sa previi, decat sa repari!

 
Costul de a preveni, prin monitorizare zilnica a site-ului, problemele de securitate si virusare, este incomparabil mai mic decat costul implicat de remedierea problemelor de securitate ( site spart, clienti pierduti, baza de date cu clienti transferata la concurenta).

Care sunt problemele de Securitate pe care le implica detinerea unui site ?

  • Softul din spatele site-ului are bug-uri de securitate din faza de dezvoltare, sau programatorul nu a fost extrem de atent la problemele de securitate. Nu exista soft sau platforma web perfecta, fara bug-uri! Aplicatia noastra testeaza site-ul daca are vreo vulnerabilita -te de securitate din faza de dezvoltare. 
  • Profitand de o vulnerabilitate de securitate din faza de dezvoltare, site-ul este infectat cu Malware, pentru a va fi furat traficul, baza de date, sau pentru alte beneficii SEO.Aplicatia nostra scaneaza zilnic site-ul pentru detectare Malware. 
  • Atacuri DDOS orchestrate de obicei de concurenta, prin care site-ul sau magazinul Dvs nu poate fi accesat, pierdeti clientii care l-ar accesa in momentul respectiv, iar pe termen mediu si lung pierdeti pozitii in SERP. Oferim servicii de protectie anti flood, anti DDos contra-cost, incluse in abonament.
  • Servicii de Backup zilnic pentru site-ul Dvs. Pentru a putea restaura urgent site-ul, indiferent de problema, este util sa aveti un serviciu de backup zilnic.
  • Oferim servicii de remediere a problemelor de securitate detectate de aplicatia noastra (pct1 si pct2), inclusiv remediere bug-uri de securitate din faza de dezvoltare, contra-cost la preturi minime, pentru toti abonatii nostrii!
Aplicatia noastra
Aplicatia www.hackeradvisor.com este operata de skyranking.ro !