home

Cine suntem ? Agentia noastra de promovare online are o vechime de 4 ani si se ocupa de proiecte de marketing online in Romania, UK, Suedia si alte cateva tari din Asia. Experienta Avem experienta in promovare online pe toate capitolele de marketing: optimizare SEO, publicitate online, aplicatii de optimizare, aplicatii de analiza, securitate, etc. Totodata, […]

banner skyranking

Cine suntem ?

Agentia noastra de promovare online are o vechime de 4 ani si se ocupa de proiecte de marketing online in Romania, UK, Suedia si alte cateva tari din Asia.

Experienta

Avem experienta in promovare online pe toate capitolele de marketing: optimizare SEO, publicitate online, aplicatii de optimizare, aplicatii de analiza, securitate, etc. Totodata, in sprijinul clientilor nostrii si al nostru, avem propriile aplicatii de marketing si propria retea de bloguri si site-uri, utila pentru construirea de link-uri si optimizare pentru motoarele de cautare.

Echipa

Echipa cuprinde membrii fondatori si colaboratorii. Membrii fondatori sunt locati in Romania, UK, Suedia si India, aspect care ne permite sa promovam site-uri pe .ro, pe.com atat in limba romana cat si in limba engleza si suedeza. Avem 400 de colaboratori proprietari de bloguri, care ne permit sa implementam campanii de advertoriale in cel mai scurt timp, cu rezultate notabile.

Cine apeleaza la noi ?

Suntem specializati in servicii pentru proprietari de site-uri, dar si in servicii pentru agentii.

Proprietar de Site

Pentru proprietarii de site-uri, oferim conturi in aplicatiile noastre pentru a-si promova singuri site-ul (Self Serve) cu costuri minime.

De asemenea oferim servicii de promovare de tip Managed, care includ atat conturile in aplicatiile noastre, cat si serviciile de gestionare a acestora si a promovarii efective a site-urilor

Agentie de Promovare

Pentru agentiile de promovare oferim in conditii avantajoase conturi bulk in aplicatiile noastre : SEO On site, Monitor Rankings, Email Marketing, Social Media Aplication, Website Security, Link Building, Link Bulk Ping & Reindex, RTB. Acestea le pot oferi la randul lor clientilor ca si bonus la Pachete Premium.

Vrei sa colaboram?

Daca te-am convins, te rugam sa ne contactezi pentru a obtine o oferta personalizata !