home

Servicii de Retargeting si Media Buying (Real time Bidding – RTB)

 

Servicii de Email Retarging

 
Serviciile noastre sunt utile oricarui site care are un trafic stabil si urmareste maximizarea veniturilor si/sau convertirea vizitatorilor in clienti.

Implementam pe site-ul Dvs un cod care va permite sa rulati campanii de email marketing instantaneu pe listele de clienti care ajung intr-un anumit loc (url) pe site-ul Dvs.
Exemplu: Clientii care se logheaza si consulta un anumit produs primesc automat un email (cu un cupon de reducere, cu informatii suplimentare, cu un indemn de cumparare, etc).

Mai mult, scriptul nostru va permite sa alcatuiti liste de email cu clientii care au fost interesati de anumite produse. Pe baza acestora puteti derula campanii de email marketing cu oferte speciale target-ate, puteti oferta produse complementare, etc. posibilitatile sunt nelimitate.

skyranking retargeting si remarketing

Servicii de RTB & Retargeting!

 
RTB inseamna Real Time Bidding, adica posibilitatea de a licita in timp real pentru spatiul publicitar de pe 90% dintre site-urile de pe internet. Practic, va oferim posibilitatea de a va afisa reclama pe mii de site-uri romanesti si straine, sau numai pe o lista de site-uri predefinita.

Ce fel de campanii RTB se pot implementa ?

  • Campanii de Branding, prin care se urmareste afisarea banner-ului pe cat mai multe site-uri, cat mai multe afisari, targetul fiind obtinerea unui CPM (Cost pe mia de afisari) minim.
  • Campanii de Pre-retargeting, prin care se urmareste afisarea banner-ului si implicit atragerea de click-uri in vederea plasarii de cookie-uri, din partea unor vizitatori targetati, sau despre care cunoastem anumite comportamente. Spre exemplu, rulam campanii pe site-uri de nisa, cu profil auto in vederea implementarii de cookie-uri utilizatorilor interesati de masini. Ulterior derulam campanii de retargeting pe acesti utilizatori ( display bannere pe site-uri, reclama pe facebook, etc), oferindu-le produse din nisa auto.
  • Campanii de retargeting, prin care afisam utilizatorilor care au vizitat o data site-ul Dvs, bannere pe alte site-uri pe care le viziteaza ulterior.
  • Campanii de Facebook retargeting, afisam reclama pe Facebook utilizatorilor care au vizitat o data site-ul Dvs.
  • Campanii de Mobile marketing, afisam reclama Dvs pe telefoane mobile, putem targeta Geografic vizitatorii, etc