home

Servicii deĀ Email Marketing

 

Va punem la dispozitie platforma noastra proprie de email marketing, care va permite sa trimiteti email-uri personalizate catre abonatii dvs, oricand considerati de cuvinta. De asemenea, implementam campanii pe bazele noastre de date, care contin in special email-uri ale companiilor din Romania.

Sistemul permite formatarea email-ului folosind zeci de template-uri si monitorizeaza numarul de deschideri, adresa de email a persoanelor care au deschis si citit, monitorizeaza numarul de click-uri pe link-urile din interiorul email-ului.

Folosim serverele noastre, chiar la adresa expeditorului folosim adresa de email a platformei (de tipul no-reply) astfel incat riscul pe penalizare pentru spam al dvs este eliminat.

email marketing skyranking

Care sunt avantajele unei campanii de email marketing ?

  • Exista avantaje legate de rezultatele directe, in sensul ca sunteti contactati de catre destinatarii mesajelor pentru a cere o oferta sau pentru a realiza o vanzare.
  • Exista avantaje legate de formarea unei baze de date de persoane interesate. Spre exemplu, lista de email-uri a persoanelor care au deschis email-ul dvs, reprezinta o baza de date a unor potentiali clienti. Puteti folosi lista respectiva pentru a va creea o proprie lista de persoane potentiali clienti, o puteti incarca pe Facebook pentru a va creea Custom Audience si pentru a-i targeta mai departe cu publicitate.
  • Persoanele care au dat click pe link-ul din mesaj, pot fi contactate direct, pot fi target-ate cu email-uri cu cupoane de reducere, pot fi retarget-ate pe sistemele clasice ( Facebook, Google, RTB, etc).
    In concluzie, campaniile de email marketing sunt inca utile pentru orice proprietar de site, in masura in care rezultatele obtinute raportate la cheltuielile de trimitere sunt avantajoase.

Avantajul agentiei noastre este ca detine propriul sistem/platforma de email marketing, aspect care ne perimite sa fim flexibili si sa oferim preturi bune.

Aplicatia noastra
Aplicatia socialmedia.co.ro este operata de skyranking.ro !