home

Campanii de Advertoriale!

 
O campanie de advertoriale este o parte extrem de importantă a strategiei de promovare online de calitate deoarece va ajuta sa obtineti backlink-uri relevante pentru site-ul dvs, aceasta fiind ce mai importanta strategie SEO pentru site-urile romanesti.

Backlink-urile se pot obtine în mai multe moduri, însă cel mai eficient este ca acestea să fie obtinute într-un mod natural prin intermediul unei campanii de advertoriale. Va putem oferi o distributie de link-uri de calitate, in context, pe cateva zeci de bloguri de nisa private.

Pentru ca o astfel de campanie să aibă succes, advertorialele sunt publicate pe site-uri cu DA (Moz Authority) cel putin 10, site-ul dvs împrumutând din credibilitatea si din autoritatea lor.

Va putem oferi doua tipuri de campanii de advertoriale:

1. Campanie de tipul articol scris si publicat de bloggeri independenti pe propriile bloguri, cu 2 link-uri do follow incluse in continut

Acest tip de campanie se deruleaza pe parcursul a 2 luni, si va totaliza la final 20 de articole unice cu cate doua link-uri do follow la site-ul Dvs;

2. Campanie de tip comunicat de presa, aceasta inseamna ca scriem articol publicitar, sau mai multe aprobate de dvs, urmand ca bloggeri se le preia pe propriile bloguri. Articolele scrise contin poze si link-uri catre site-ul dvs;

Ambele tipuri de campanii sunt eficiente intrucat beneficiaza de o diversitate de link-uri in context si articole unice.

campanii de advertoriale skyranking

Campanii de Link Building in retea privata (PBN)

 
In afara celor doua tipuri de campanii care va permit sa acumulati link-uri pe bloguri si proprietati Web 2.0, implementam campanii in reteaua noastra privata de site-uri, care cuprinde site-uri cu Page Rank (1-7) si Moz Authority peste 30.

In acest fel obtineti o structura de link-uri cu Page Rank si DA de tipul urmator :

– directoare de site-uri 3
– directoare de articole 1
– platforme bookmarking 2
– platforme video sharing 1
– platforme foto sharing 1
– platforme short links 1
– proprietati web 2.0 (wordpress, blogger, tumbler, etc) 30
– site-uri de nisa 5

In total, garantam minim 10 link-uri cu PR sau MOZ DA mare in reteaua noastra privata, pentru orice nisa.

Impreuna cu cele 20 de link-uri de pe bloguri independente obtineti un profil diversificat si cu autoritate care va permite sa urcati in Google pe orice nisa doriti.

Aplicatia noastra
Platforma blogspot.co.ro este operata de skyranking.ro !